Fixa till sovrummet

Det går att med relativt enkla medel fixa till sovrummet så det blir den oas som du önskar. Bästa sättet är att tömma rummet totalt och börja om från början. Försök innan du startar att skapa dig en bild om hur du vill att ditt sovrum ska vara.

Det kan vara bra att direkt börja titta på vilken säng som skulle kunna passa i sovrummet. Det finns mycket att välja på och när du valt vilken säng du ska köpa så utgå i från den med allt det andra i sovrummet. För att få det varmt och ombonat så kanske du ska tänka mörka färger i sovrummet. Det kan vara blått och gröna toner i sovrummet. Det kan vara skönt att krypa ner i sängen med en mörk nyans på väggarna. Det blir på något sätt en smidig övergång från dag till natt med mörka nyanser.

Lägg in en heltäckningsmatta som gör det skönt och mysigt för fötterna. Du kan enkelt skära in en matta i rummet utan att ta bort eller fixa med underlaget. Dubbelhäftande tejp längst kanterna på rummet gör att mattan ligger på plats. Det finns många varianter och prisklasser att välja på när det kommer till heltäckningsmattor. Vill du inte tapetsera, måla om och lägga ner allt för mycket tid så finns det andra knep för att skapa en förändring i ditt sovrum. Att bara byta sängkläder gör mycket för ditt sovrum och din sömn.