Inred barnrummet

Ett barnrum behöver ytor för att barnen ska kunna leka, någonstans att göra sina läxor och vara ett rum som känns mysigt att vara i. Låt din fantasi flöda, ta gärna med barnens idéer när du planerar hur du ska göra. Helst om de är lite äldre så vet de oftast hur dom vill ha det.

Barnrum

Beroende på barnens ålder så kan rummen se lite olika ut, men helt klar så behöver de en ordentlig yta där de kan leka på. Tänk praktiskt när du möblerar upp rummet, fixa gärna förvaring under sängen så det är enkelt att plocka i och ur när man lekt klart.

Beroende på vilken budget man har så kan man spara lite pengar genom att köpa loppismöbler och fixa lite ny färg och så har man fungerande säng eller skrivbord till en billigare peng än om man ska handla nytt.

Är det frågan om yngre barn så kan ett tema vara grejen då du inreder. Om barnet gilla Dinosaurier så kanske du ska köra på det temat. Att måla väggarna i en grundfärg och sedan använda schabloner för att måla mönster och figurer är ett bra sätt då barnen växer och vill kanske om något eller några år byta ut Dinosaurierna mot något annat.